Szájsebészet

A GGDent fogászat a szájsebészeti kezelések teljes skáláját nyújtja pácienseinknek Szegeden. A szájsebészet, és azon belül is a fog implantáció a fogászati központunk vezető szolgáltatása. Az alapszolgáltatásoktól a legmodernebb, all-on-six kezelésig minden problémára megfelelő megoldást tudunk nyújtani.

Azonnali implantáció (pl. All-on-six)

Fogászatunk vezető szolgáltatása az azonnali fog implantációv – más néven all-on-six implantáció -, mely a ma elérhető legmodernebb fogászati implantációs eljárásnak minősül. Minőségi és komfortos fogpótlás minden páciensnek, akinek teljes foghiánya, vagy több, egymás mellett hiányzó foga van. Az eljárás lényege, hogy az implantátum beültetése után a fogpótlás fix, csavaros rögzítéssel kerül a helyére. A masszív rögzítésnek köszönhetően a fogak azonnal terhelhetőek. Az implantáció behelyezhető kedvezőtlen csontkínálat esetén is.
A GGDent fogászat minden páciensét szívesen várja egy ingyenes konzultációra, melynek keretében a vezető fogorvos egyénre szabott kezelési tervet készít. Időpontfoglalásért hívja a +36-30/447-43-43  telefonszámot.

Tudjon meg többet az all-on-six implantációról!

szájsebészet

Fog implantáció

Amennyiben nem több fog pótlására van szüksége, abban az esetben is tudunk segíteni. Fogászatunk várja azon pácienseket is, akik meglévő implantátumukkal elégedetlenek, laza, lötyögő érzésük van, vagy úgy érzik, mintha a pótolt foguk azonnal kiesne. Dr. Görög Gábor vezető fogorvos közel egy évtizedes szájsebészeti tapasztalatával segít megtalálni a probléma forrását, hogy a páciensek a megfelelő kezelést követően elégedetten távozzanak szegedi fogászati központunkból. További fog implantációs megoldásainkról ide kattintva tájékozódhat.
Amennyiben érdeklődik a fog implantációs eljárások iránt, hívja bizalommal szegedi fogászati központunkat a +36-30/447-43-43  telefonszámon, ahol egy ingyenes konzultáció keretében elkészítjük az Ön személyre szabott kezelési tervét.

fog implantátum

Csontpótlás

Sok páciensnél előfordul, hogy addig-addig halogatja a fogászati beavatkozást, ameddig a beültetést tartó csont is sérül. Ennek felderítésében első lépésként egy CT panorámakép készül, melyet a fogorvos megvizsgál, és dönt a csontpótlás szükségességéről, és a szükséges beavatkozásról. Csontpótlásra abban az esetben kerül sor, ha egy implantációhoz nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű csont. Ilyenkor különböző, egyedi technikákkal megnöveljük a volument. Sikeres csontpótlás után ebbe a pótolt rétegbe már beültethető az implantátum, és megkezdődhet a fogpótlási folyamat.

csontpótlás

Bölcsességfog eltávolítás

A bölcsességfog nagyon sok embernek okoz problémát az élete során. Akinek gyakran gyullad be, vagy kezd el szuvasodni a bölcsességfoga, érdemes lehet eltávolíttatni, így a jövőben nem okoz problémát. A bölcsességfog eltávolítása alapvetően kétféleképp történik. Megfelelő hozzáférés esetén a fog érzéstelenítést követően fogóval eltávolítható. Ha a fog bedől, elszuvasodott, töredezett, vagy egyéb nehezítő körülmény áll fenn, akkor szájsebész tudja a fogat megfelelő módon eltávolítani. A fogak eltávolítása érzéstelenítéssel történik, a páciens a beavatkozás közben nem érez fájdalmat.

bölcsességfog